Oladapo ”Dee” Ayuba var en stjärna som slocknade alldeles för tidigt och lämnade inte bara vår klubb utan hela basketsverige och familj i stor sorg.

En familj som nu drabbats på det mest tragiska och grymma sätt man kan tänka sig, en maka miste sin livspartner och två flickor och en son som har blivit av med sin pappa.

Dee var en otroligt professionell, omtyckt och respekterad spelare som älskade basket och DIF enormt mycket. En sann krigare och järnkamin som alltid gav allt han kunde för skölden.

Bäst ihågkommen är han som en god vän och omtänksam familjefar som alltid spred glädje och hade sin älskade familj med sig på matcher och träningar.

DIF Basket och dess styrelse har i samråd med Dees fru Sonya beslutat sig för att samla in pengar till hans familj för att stötta med bl.a. de stora begravningskostnaderna som uppstått för att samla hans släkt.

Dee, vi kan aldrig få tillbaka dig men du kommer för alltid vara med oss och för alltid ha en plats i våra tankar och hjärtan. Vi tänker på och sörjer med din familj och lovar att göra allt vi kan för dem.

Always remembered Forever loved!

 

Så kan du bidra:

– SWISHA valfri summa till nummer 1 233 771 888 (DIF Basket) och skriv ”DEE” i meddelandefältet.

– Sätt in valfri summa på plusgiro 371-7428 (DIF Basket). Märk inbetalningen med “DEE”.

Insamlingen pågår till onsdag 31 januari. Alla pengar går oavkortat till familjen och totalsumman presenteras torsdagen 1 februari.