Djurgården Basket har tecknat ett samarbetsavtal med Nordic PM som blir ny storsponsor.

Nordic PMs VD Joakim Orthen och DIFs ordförande Johan Cidvall kom nyligen överens om ett omfattande samarbetsavtal som sträcker sig tom sommaren 2018.

”Vi kände snabbt att Vi klickade med Nordic PMs entreprenörsanda och deras målsättning att vara bäst i en svår och stor nisch som fastighetsförvaltning” –Säger Johan Cidvall.

”Djurgårdare var Vi från början men ingen i Djurgårdsfamiljen har kunnat undgå det avtrycket som DIF Basket gjort på kort tid, både på och av planen. Basket är inkluderande och världens näst största sport, Det skall bli jättespännande marknadsföra oss ihop med DIF Basket” –Säger Joakim Orthen.

 Om Nordic PM:

- Vi förvaltar och förädlar fastigheter som om de vore våra egna.

Som konsulter i fastighetsbranschen agerar vi på Nordic PM i alla lägen med våra kunders bästa för ögonen. Detta gäller såväl vårt dagliga arbete med fastighetsförvaltning och lokaluthyrning, som fastighetsutveckling, analyser och fastighetstransaktioner.

Vårt andra motto, ”Always on Site” speglar närvaron och engagemanget i vårt arbetssätt - lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats. Det är där som värdena skapas för våra uppdragsgivare, samtidigt som vi blir en aktiv och kreativ partner för hyresgästerna. www.nordicpm.se