Ordförande hedrad av Knivstas familj!

Förutom derbysegern i sig så fick Johan Cidvall en enligt oss välförtjänt och hedrande gåva i halvlek. Det var Gösta "Knivsta" Sandbergs döttrar, Therese och Anna, samt svärsonen Ulf Liljeqvist som tog sig till matchen för att överlämna en present. 

För er som kanske inte vet så var han den största Djurgårdaren genom alla tider. Och vilken present sedan. Silverflaggan i original efter landskampen Sverige-Tyskland på Råsunda 1956 överlämnades. Detta är även året då "Knivsta" fick guldbollen så det gör den än mera unik. Johan Cidvall tackade från djupet av sitt hjärta.

"Jag känner mig djupt hedrat och rörd och skall vårda den ömt, Knivsta är som en kunglighet för mig. Han var en unik Djurgårdare vars motstycke saknas" säger Djurgården Baskets ordförande.

Motivet till gåvan sägs vara sportsligt agerande efter förlusten av ligaplatsen borta mot Wetterbygden samt Johans stora och långa engagemang i DIF. Vi lyfter på hatten även till "Knivstas" barnbarn Mathias Liljeqvist som högst troligt har ett finger med i spelet (han och Johan är vänner) och önskar honom lycka till i WBs sista match i morgon mot Luleå.