Team Djokovic i Djurgårdens ställ!

2018-04-25 Kansliet

I vintras kom det en konstig fråga på vår mailadress. Någon ville beställa 5 matchställ med skriften ”Team Djokovic” på framsidan och 5 olika namn på baksidan, bland annat Novak Djokovic. För er som inte vet så var han tills nyligen rankad etta i världen i tennis och har spelat in över 1 miljard kronor i  prispengar.

Så här förklarar Goran Popov, klubbdirektör, händelsen.

”När jag fick in beställningen på 5 matchställ som skulle gå till tennisstorheten Novak Djokovic och hans team var jag säker på att det var ett skämt. Novak är ju en tennislegend och den enda spelaren på herrsidan som har lyckats med bedriften att vinna samtliga Grand Slam titlar i rad under ett år (2015/2016). Vad skulle han med ett basketställ till? Men hör och häpnad, när jag kontaktade personen som skötte beställningen fick jag veta att Novak älskar basket och själv gärna spelar streetbasket. Att han ska ha Djurgården Baskets ställ på sig när han spelar tyckte jag var helt fantastiskt. Personen som beställde ställen är en vän till Novak och insisterade på att dom inte ville ha något gratis. Men det kom så klart inte på frågan och jag förklarade att det skulle vara en ära för oss att ta fram ställen.”

Basketställen producerades av vår sponsor 2Win och skickades till adressen utomlands. I dagarna fick vi ett stort tack och en bekreftälse på att dem var nöjda. Om vi har tur kommer hans sponsorer att tillåta oss att använda en bild med matchstället på.