Kiki och Brandon förlänger med DIF!

Kansliet 9 augusti 2018

Det kändes som en självklarhet att våra två färgstarka veteraner, Kiki Kitanovic och Brandon Barton skulle förlänga med Djurgården och i dag blev det slutligen klart. Den erfarne svenskamerikanska guarden och serbiska centern har spelat ihop i två säsonger och kommer att utgöra stommen i laget.

Årets lag blir ännu en gång en blandning av svenska och utländska proffs och målet är satt på guld i Superettan och en plats i Sveriges högsta serie.

”Det är en ära att få arbeta med dessa två herrar igen. Jag kan försäkra er om att coach Charles Barton har gjort ett stort arbete med lagbygget under sommaren och jag är säker på att vi kommer att ha en mycket slagkraftig trupp. Förra året var vi nära men efter Dee’s olyckliga bortgång och flera stora skador i truppen blev det ”enbart” en tredje plats. I år känns det mycket bra och vi kommer att vara redo" säger Goran Popov, klubbdirektör.

Snart presenterar vi två till spelare från årets trupp.

Glöm inte att första hemmamatchen är ett derby mot AIK och att vi snart släpper biljetterna. Från måndag kommer ni även att kunna beställa säsongskort.