Djurgården Basket förlänger det stora samarbetsavtalet med Nordic PM via VD Joakim Orten.

Nordic PMs VD Joakim Orthen och DIFs ordförande Johan Cidvall kom nyligen överens om ett nytt omfattande samarbetsavtal som sträcker sig tom hösten 2019.

"Att få jobba 1 år till med Joakim Orten och hans fastighetsförvaltning i världsklass är en ära och Vi är väldigt glada över avtalet" –Säger Johan Cidvall.

"Djurgårdare var Vi från början men ingen i Djurgårdsfamiljen har kunnat undgå det avtrycket som DIF Basket gjort på kort tid. När man nu lyfter fram så väl damer som en akademi kändes det helt rätt att fortsätta stötta och marknadsföra oss ihop" säger Joakim Orthen.

Om Nordic PM:

- Vi förvaltar och förädlar fastigheter som om de vore våra egna.

Som konsulter i fastighetsbranschen agerar vi på Nordic PM i alla lägen med våra kunders bästa för ögonen. Detta gäller såväl vårt dagliga arbete med fastighetsförvaltning och lokaluthyrning, som fastighetsutveckling, analyser och fastighetstransaktioner.

Vårt andra motto, "Always on Site" speglar närvaron och engagemanget i vårt arbetssätt - lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats. Det är där som värdena skapas för våra uppdragsgivare, samtidigt som vi blir en aktiv och kreativ partner för hyresgästerna. www.nordicpm.se