Matador Projektledning AB via VD Thomas Eriksson förlänger samarbetet med DIF Basket.

En välkänd partner inom svensk idrott och framförallt Djurgårdsfamiljen. ”Vi är mycket stolta över att ha Thomas Eriksson med företaget Matador som partner. Thomas är en härlig person och vi vet hur mycket han brinner för idrotten. Hans stöd uppskattas och betyder en hel del för Djurgården”, klubbdirektör Goran P.

Ett renodlat projektledningsföretag inom bygg- och fastighetsbranschen.

Vi har delat in våra tjänster i två huvudinriktningar och vi kallar dem ”kommersiellt” och ”bostäder”.

Kommersiellt

Vi arbetar bl a med nyproduktion, ROT, hyresgästanpassningar och utredningar. Med vår väl genomarbetade arbetsmetodik och stora erfarenhet säkerställer vi högsta kvalitet på de projekt vi åtar oss. Vi har erfarenhet av alla entreprenadformer och känner till deras styrkor och svagheter. Därför kan vi bistå er i valet av lämpligaste entreprenadform i alla typer av projekt, litet som stort. Vi hjälper till att fastställa ramarna för tidplan, kvalitet och budget utifrån av oss identifierade milstolpar och risker. Vi verkar alltid för ett gott samarbete mellan beställaren och dess kunder, men också konsulter och entreprenörer. På så sätt når man fram till det gemensamma målet. Vi på Matador ifrågasätter alltid, och tar ingenting för givet utan är alltid nyfikna på nya sätt att jobba. Som litet företag är vi flexibla och kan snabbt anpassa oss efter förändringar i branschen.

Bostäder

Ingen har väl undgått att det byggs mycket bostäder just nu. Inte vi heller. Att projektleda bostadsbyggande är något vi tycker är både roligt och utmanande. Gärna hela vägen från markanvisning till inflytt. Från mindre hus med ett tiotal lägenheter till hela bostadsområden. Vi skapar och projektleder även exklusiva privata boenden. Budget, tidplan och kvalitet kan kännas extra viktigt när man vill skapa sitt exklusiva drömboende. Där samarbetar vi med de bästa arkitekter, inredare, konsulter och entreprenörer. En tät kontakt med kunden garanterar ett resultat utöver det vanliga.

Besök oss här: http://matadorprojekt.se/