Anslut dig till en härlig grupp

STOCKHOLM 2018-10-23

Det finns en grupp inom vår förening som är mycket viktig men som man sällan lägger märke till. Ja utan att överdriva så går det inte att genomföra en seriematch utan dessa herrar. Jag menar så klart killarna i sekretariatet som år efter år ställer upp gratis för Djurgården Basket och arbetar med livestats, digital rapportering, för protokoll, sköter 24 sekunders klockan osv. Faktum är att jag hade mycket svårt att hitta en enda bild med dessa herrar bland alla tusentals matchbilder som vi har arkiverade. Man tänker helt enkelt inte på dessa 7 herrar under matchens hetta fast de sitter rakt framför centercourt. Förutom om man ska klaga på någonting, då är man som spelare eller tränare snabb med att ta upp en diskussion med sekretariatet. Min artikel är så klart en hyllning till dessa herrar som jag arbetat med i mer än 10 år och ett tillfälle att visa vår tacksamhet från klubbens ledning. Ivan, Pär, Mihailo, Rasmus, Dragan, Milan, Peter och Nemanja. Ni är värda en hyllning grabbar!

 

Efter ett möte med sekretariat gruppen i dag bad de mig framföra att de gärna vill ha med fler personer i deras grupp. Du behöver endast ha en del kunnighet om sporten och fungera bra i en grupp. Utbildning, certifiering, praktik osv sköter klubben.

Djurgården Basket växer så det knakar och vi välkomnar nu fler personer i vår organisation.

Skriv gärna till oss om du är intresserad på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så besvarar vi ditt mail inom kort.

 

Hälsningar

Goran Popov

Klubbdirektör