Hem » Dif Partner

Dif Partner

Vi är på väg!

Att det går mycket bra sportsligt för Djurgården Baskets herrlag är kanske ingen nyhet men att vi skulle vara ett topplag i Sverige på bara 3 år är en dröm som blivit verklighet. Våra blårandiga hjältar väcker både beundran och respekt bland våra hundratusentals anhängare runt om i Sverige och fyller en viktig social funktion i många människors liv. Laget står nu på tröskeln till Sveriges finrum ”Basketligan”och som det nu ser ut så tar vi klivet upp till hösten.

Ligasatsningen är även viktig för vår nya ungdomssatsning DBA eller DIF BASKETBALL ACADEMY som blivit en succé bland våra barn och ungdomar i Stockholm. Det finns så mycket tallang bland ungdomarna i vår huvudstad men tråkigt nog så har det under en längre tid inte funnits en Stockholmsklubb i Sveriges högsta serie. Resultatet har varit att vi tappar unga spelare till utländska klubbar eller att spelarna i värsta fall lämnar idrotten. Sedan får man inte glömma den sociala aspekten där ungdomar slussas in i idrottens gemenskap istället för att välja olyckliga vägar i livet.

Djurgården Baskets ligasatsning och DBA är så klart inte gratis och därför pågår just nu ett omfattande arbete med sponsorer och partners för att kunna säkerställa ekonomin för 2018-2019.

Vi kan enbart nå våra mål genom att samarbeta med våra partners i näringsvärlden och skulle uppskatta om ni tog en titt på våra sponsors/nätverkspaket i PDF filen.