Hem » Uncategorized » Nytt golv till nästa säsong

Nytt golv till nästa säsong

Som de flesta av er läsare säkert känner till kommer vi att behöva byta golvet i hallen inför nästa säsong. Förbundet kräver detta för att vi ska få spela matcher där eftersom det nuvarande golvet är utslitet och trasigt på sina håll. Att byta golvet blir ett stort och omfattande arbete men som tur är så har vi tagit hjälp av fogfria.nu som kommer att sköta hela jobbet och se till att det nya golvet är på plats i god tid innan seriespelet börjar.

Vi hade planer på att byta golv redan innan förra säsongen men tyvärr blev det inte av. Något som var väldigt synd är att golvet var så dåligt i slutet av säsongen att det säkerligen bidrog till några av skadorna. Vi minns väl alla derbyt då Ryti Touminen trampade snett ute vid golvets kant och bröt lilltån. Hade han kunnat spela resten av säsongen hade det förmodligen gått mycket bättre för oss som lag.

Men man ska inte vara bitter. Inte ens när kommunen vägrar göra något åt ett golv som så tydligt har sett sina bästa dagar redan innan Berlinmuren föll. Att spela på en anläggning som hade fått sovjetiska krigsfångar att känna att de nog har det bättre i sina arbetsläger har inte alls varit påfrestande.

Men det blir väl så när det är folk som inte ett dugg intresserade av sport som sitter och bestämmer. Hade vi istället för basket sysslat med något udda konstprojekt hade det väl formligen regnat pengar över oss. Att vi sysselsätter hundratals ungdomar från vitt skilda bakgrunder och genomför sociala projekt är väl inget blyrövarna som sitter på kommunens stolar behöver bry sig om. De får ju sina arvoden ändå och sitter säkert i fyra år till. Nej, vissa saker blir man heligt förbannad över.

Men vi får i alla fall ett nytt golv nu.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *