Hem » Uncategorized » Nytt samarbete!

Nytt samarbete!

Äntligen kan vi presentera en ny samarbetspartner som ska hjälpa oss på vår resa uppåt! Det handlar om Lindströms Svets & Verktyg som är Stockholms överlägset bästa butik som erbjuder maskinuthyrning, försäljning av verktyg med mera.

Här finns också bland annat svetsgas stockholm vilket många uppskattar. Många inom basketen pratar gärna om Pau Gasol men oavsett hur skicklig spanjoren är kan vi lova att han får svårt att mäta sig med Lindströms Gasol.

Lindströms har sin butik på Gärdet i Stockholm där de erbjuder kunder gratis parkering vilket är något vi tycker är oerhört positivt.

Flera spelare och ledare i vår förening är kunder hos Lindströms sedan tidigare och nu fördjupar vi samarbetet. Vi vill passa på att tacka Lindströms för den här möjligheten vilket gör att vi kan satsa ännu mer på vår verksamhet!

Annat som är bra att veta om vår nya partner är att de erbjuder väldigt bra service. Att vara service minded och tillmötesgående är något som sitter inpräntat i ryggmärgen hos Lindströms och något som också stämmer bra överens med vår värdegrund, vilket gör att det här samarbetet känns naturligt och klockrent.

Innan jag satte mig för att skriva det här inlägget frågade jag vår ungdomsledare “Bulten”, som privat jobbar inom byggbranschen, vad han kände till om Lindströms sedan tidigare.

Svaret?

“Jag har drivit byggfirma i över 20 år och så länge jag kan minnas har Lindströms varit det absolut bästa stället för att hitta verktyg som fungerar och hyra maskiner som fungerar för den typen av arbeten som vi proffs utför.

Servicen är klockren och de är hjälpsamma och alltid trevliga. Att svänga in på Lindströms och slänga lite käft är ofta månadens, nej jag menar veckans höjdpunkt!”

Med detta samarbete hoppas vi att både föreningen och företaget kommer att gynnas. Vårt mål är alltid att erbjuda win-win och denna devis jobbar även Lindströms efter, så förutsättningarna är förstås goda.

Till slut, tack till Lindströms för att ni gör det här möjligt!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *