Hem » Uncategorized » Säsongens skor beställda

Säsongens skor beställda

Nu börjar det äntligen närma sig basketsäsong och något som känns väldigt skönt för oss är att spelartruppen nu har provat ut årets skor och en beställning är lagd. I år kommer vi tack vare ett sponsoravtal eller en typ av samarbete, kan man säga, att spela i skor från Nike. Närmare bestämt är det skorna Nike Dunk som alla våra spelare kommer att ha på sig den kommande säsongen och detta är vi förstås mycket glada över.

Alla vet att Nike är ett märke som har stått för kvalitet i många år och bland atleter så är det ett märke som rankas i den absoluta toppen. Därför känns det väldigt bra att vi kommer att spela i just skor från Nike.

Något som är väldigt roligt är att basketen i Sverige känns hetare än på länge. Det är inte många år sedan som den här typen av avtal var en ren utopi för oss men på senare år har vi märkt att intresset för basket har fått sig ett uppsving och vi hoppas såklart att det kommer att synas på publiksiffrorna runt om i landet när säsongen och seriespelet väl drar igång.

Något som var väldigt roligt med just den här kollektionen skor som vi ska spela i är att vissa av spelarna redan hade börjat samla på skor från Nike Dunk och detta gör såklart att det känns extra häftigt att vi ska kliva in på arenorna med just dessa skor när säsongen väl drar igång.

Det ser vi väldigt mycket fram emot och vi hoppas såklart att ni är många som vill följa vår resa från läktarna den här säsongen. Det känns som att mycket spännande är på gång, så passa på att hänga med från start. Vi kommer givetvis att uppdatera hemsidan angående detta och ni hittar även information på våra sociala medier.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *