Hem » Nyheter » Ännu en sponsor!

Ännu en sponsor!

Då var det dags igen. Vi har nyss signat en deal med Sängfabriken för Djurgårdens Basket. Detta innebär att vi får in ännu en till ekonomisk muskel till föreningen och de kommande satsningarna. I det här inlägget kommer vi prata en hel del om vår nya sponsor Sängfabriken och vad dem kan tillföra oss på Djurgårdens Basket. 

Vilka är Sängfabriken?

Sängfabriken är ett företag i Sverige som arbetar med att sälja ställbara sängar online i en nätbutik. Sängfabriken har funnits under många år och har nått en stor framgång i branschen och när det handlar om ställbara sängar. Dom har allt från ställbara sängar till kontinentalsängar till andra typer av nödvändigheter för sovrummet.


Sängfabriken är nätbutiken du känner till om du älskar ställbara sängar. Det garanterar vi dig!

Hur kommer samarbetet se ut med Sängfabriken och Djurgården?

I korta drag så kommer Sängfabriken kliva in som tröjsponsor, vilket innebär att vi kommer få ett tillskott till kassan i form av pengar som vi kan använda till framtida värvningar och bortamatcher. Sängfabriken kommer vara med och fronta på våra basketlinnen och synas under alla våra matcher. 


Vi har signat upp oss på ett tvåårskontrakt och vi hoppas vårt samarbete håller under många år!

Varför just nu Sängfabriken?

Många i föreningen har köpt ställbara sängar och känner att Sängfabriken är alldeles rätt i tid. I en pandemi där många skaffar flådiga sängar och behöver handla sovrumsprodukter så känns det rätt att synas med Sängfabriken. Vi kan stolt presentera Sängfabriken hos Djurgårdens Basket och vi hoppas att det håller i sig i många år.

Sen är ägarna bakom Sängfabriken stora fantaster till basket och följer Djurgården Basket på nära håll, vilket gjorde beslutet ännu enklare. Vi får verkligen in en trogen partner som kommer finnas där för oss. Därför valde vi Sängfabriken och deras ställbara sängar som en av våra magiska tröjsponsorer. 

Vi tackar så hemskt mycket för att ni läst vårt nya inlägg om Sängfabriken och sponsringen. Ni får gärna komma tillbaka till vår blogg för att läsa om satsningen och hur allting går för oss.


Tills dess, kom ihåg att handla era ställbara sängar på www.sangfabriken.se.

Vi hörs och kom ihåg att spela mycket basket!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *