Hem » Nyheter » Träningsläger i Malmköping

Träningsläger i Malmköping

Vi kommer under Augusti månad åka på träningsläger i Malmköping och jobba på det sista som är kvar för att knyta samman gruppen och dem sista förberedelserna för seriestart för våra kära grabbar.

Vi kommer under träningslägret fokusera mycket på det defensiva och svetsa samman dem olika lagdelarna. När vi började leta hotell i så var ju inte det ett stort problem utan hotell finns det ju alltid men vi skulle behöva ha en konferens malmköping och valde att fokusera på det främst.

Som tur var så fanns det ett mycket bra hotell i Malmköping som också kunde erbjuda konferens vilket gjorde det mycket enkelt. Vi bokade hotellet och förberedelserna är i full gång.

Vi kommer ta med ett nyhetsteam som kommer följa med oss under träningarna och uppdatera hur träningarna och uppladdningen fungerar för att kunna bygga upp ett så stort intresse som det bara går under veckorna som återstår innan seriepremiären.

Är det något ni skulle vilja veta mer om, kanske någon spelare som ni vill ha en intervju med eller något bakom kulisserna så skicka iväg ett mail eller lägga en kommentar så kanske det dyker upp.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *