Hem » Nyheter » Ny sponsor!

Ny sponsor!

Djurgårdens Basket är ett framgångsrikt lag i svensk basket. Under 2020 så letade vi i föreningen efter större sponsorer som kunde kliva in och supporta upp verksamheten under 2021 och vår satsning i de svenska tabellsystemen. Tidigt i vår stora sponsringssatsning så hörde många stora aktörer av sig och vi lyckades knyta an ett par riktigt bra sponsorer som går in helhjärtat för detta. För oss är det viktigt att våra sponsorer älskar basket och vill göra det fullt ut tillsammans med oss. 

Varför behövde Djurgårdens Basket sponsorer kanske ni undrar?

Den stora anledningen till att vi behövde mer ekonomisk kraft är för att vi behövde införskaffa nya kläder till laget där vi har en chans att branda våra sponsorer. Egna och nya roll-uper till matcherna. Att vi kan erbjuda fika och dryck vid våra hemmamatcher och erbjuda ett mervärde för alla våra besökare och åskådare, vilket även bidrar till roligare hemmamatcher och mer tryck i publiken. 

Vilket företag är den största sponsorn till Djurgårdens Basket under 2021?

För oss på Djurgårdens Basket så är det definitivt NordiskMaskin.se. Grabbarna på Nordisk Maskin har bidragit med enormt mycket trygghet för oss och ger oss en ekonomisk kapacitet som vi inte känt av på många år. 

Vilka är Nordisk Maskin?

Nordisk Maskin är en svensk E-handel som säljer maskiner, verktyg och redskap till privatpersoner och företag runt om i Norden. Nordisk Maskin har sedan starten haft ambitionen att bli störst i sin bransch när det gäller kvalitativa produkter med snabba leveranstider. Allt detta i kombination med en kundtjänst som har en hög kompetens och kan ge ett bra stöd till alla kunder som vill handla i deras E-handel. 


Vad kan man handla hos Nordisk Maskin?

Du kan handla allt från kompletta maskiner för jordbruk, skogsbruk och lantbruk till enklare verktyg och redskap till din verksamhet. Nordisk Maskin riktar in sig på privatpersoner och även företagskunder runt om i hela Norden. 


Om du önskar titta in i vår största sponsors egna E-handel så kan du besöka www.nordiskmaskin.se. Vi hoppas du kan hitta det du söker! 


Vi är stolta över vårt samarbete med Nordisk Maskin och i framtiden kommer ni absolut att få se mer av vår största sponsor. Djurgårdens Basket riktar ett stort tack till Nordisk Maskin!

/Styrelsen Djurgårdens Basket


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *