Hem » Uncategorized » Köp DIF-lotten!

Köp DIF-lotten!

Det har blivit dags för det klassiska DIF-lotteriet och vi hoppas att ni alla som supportar oss köper varsin lott för att stödja vår verksamhet. Vi har många fina priser som man kan vinna och allt överskott från lotteriet går till Djurgården Baskets verksamhet och vår satsning på att ta oss tillbaka till eliten, för det är ju där vi hör hemma.

(En liten parentes från den här hemsidans redaktör. Det är faktiskt lite sjukt att små byhålor som Nässjö, Borås och Köping kan ha lag i högsta serien medan vi i Djurgården harvar på på lägre nivå. Sveriges finaste förening, Stockholms stolthet, ska givetvis klara av att konkurrera med dessa småorter och inom kort hoppas jag verkligen att vi gör det. Så, nu har jag fått gnälla av mig. Tillbaka till lotteriet).

Varje lott kommer att kosta 20 kronor och om man köper en lott så har man chansen att vinna fina priser från våra sponsorer. Vad sägs om ett presentkort hos leijonborgsror.com eller en fotmassage hos vår materialare Pekka? Det är några av priserna som finns med i potten och som vi alla som köper en lott är med och tävlar om.

Lotterna kommer att säljas i kiosken på våra hemmamatcher under säsongen och vi kommer även att ha en bunt liggande på kansliet så att man kan droppa in och köpa en lott om man har vägarna förbi. Det kommer även att säljas lotter på våra ungdomsmatcher och juniormatcher. Vi hoppas att hela föreningen sluter upp och gör årets lotteri till en succé!

Vi kommer också att sammanställa alla priser som man kan vinna och sätta ihop en lista över dessa som kommer att finnas på anslagstavlan inne på kansliet. Där kan alla se exakt vad potten består av. Det är alldeles för många priser för att skriva ut dessa här och nu men tanken är att vi ska få till ett bra lotteri med många fina priser, såväl stora som små.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *