Hem » Uncategorized » Vi välkomnar en ny sponsor

Vi välkomnar en ny sponsor

De glada nyheterna fortsätter här för oss i Djurgården Basket och det har återigen blivit dags att välkomna en ny sponsor in i DIF-familjen. Den här gången handlar det om Hyreshuset som sysslar med bland annat maskinuthyrning stockholm och som är en väldigt populär firma som har fått många goda omdömen från sina nöjda kunder.

De går in som ny huvudsponsor och har valt att köpa in sig i vårt Platina-paket som bland annat innebär att de kommer att vara matchvärdar för en match senare under säsongen, samt att de fåt tillgång till meet and great med tränare och spelare – ett sponsorevent vi kommer att hålla under våren. Hyreshuset kommer också att synas på våra träningsoveraller samt på våra matchkläder och med en skylt i hallen när vi spelar hemmamatcher.

Vi är väldigt glada över att Hyreshuset har valt att kliva in som sponsorer eftersom det är ett företag som har en fin värdegrund och står för samma värderingar som vi inom Djurgården Basket gör. Det är ett företag som har ett stort socialt patos och inte bara vill vara med på vår elitsatsning, utan som även kommer att bidra till våran satsning för att barn som växer ut i ekonomiskt utsatta hem ska ha möjligheten att delta i föreningslivet och vara med och spela basket.

Alla dessa projekt och satsningar som vi gör är ambitiösa och kräver att vi är många som drar åt samma håll för att vi ska få det att lyckas. Att vi nu får ytterligare en stark spelare med på våra satsningar mot eliten och mot ett bättre samhälle är vi givetvis väldigt glada över och vi hälsar vår nya partner varmt välkommen. Vi vill också tipsa er alla om att besöka dem och handla.

Stöd våra sponsorer, för de är de som ser till att vi kan bedriva vår verksamhet.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *