Hem » Uncategorized » Tillsammans är vi starka

Tillsammans är vi starka

Det finns tider i livet vi måste kämpa lite mer än vanligt, för ibland gäller det att vinna eller försvinna. Djurgården Basket vill inte försvinna. Vi vill kämpa och finnas kvar. Därför måste vi i några matcher framöver verkligen ge allt och lite till; vi ska vara först på bollen, vi ska hoppa högst och gör flest mål. Tillsammans ska vi ta oss vidare och vinna kvalet så att vi får spela kvar i den division vi hör hemma. Vi hör hemma i den högsta divisionen. Det finns inget annat och nu är det dags att visa detta – på riktigt! Nu är det dags att för oss att visa vad vi går för!

Tyvärr, måste vi meddela att Hans Fallön inte kan medverka i nästkommande match. Han måste nämligen vara hemma och assistera i trädgården. Han bor som ni alla vet i Malmö och dagspendlar till Stockholm, men nu behövs hemma istället. Det har nämligen väldigt höga träd på tomten som måste fällas och då ska de få hjälp med trädfällning av Trädfällning Skåne. Vi får helt enkelt hoppas att det går bra med träden och att han inte får ett träd över sig, för Hans behövs på planen och inte i trädgården. Men just nu behövs han, trots det faktumet, ändå i trädgården.

Jaja, sluttjatat om träd och åter till basket. Djurgården är bäst, ingen protest. Och så ska det låta i alla Stockholmshem. Tillsammans är vi starka och vi kan också tillsammans klara detta stora hinder och nästa säsong spela i den division vi hör hemma.

Är ni med oss? Ärrr niii meeed osss? Nu kör vi. Hela klacken…

Vi syns på lördag allesammans. Ta med er familj, vänner och bekanta och heja fram ert lag. Nu ska vi ta det här. Nu ska vi lyckas. Nu ska vi vara det lag vi kan vara. Tillsammans.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *