Hem » Uncategorized » Vi välkomnar XAB till Djurgårdsfamiljen!

Vi välkomnar XAB till Djurgårdsfamiljen!

Hej kära basketvänner och följare av Djurgården Basket!

Sommarens matcher har bjudit på otroliga ögonblick och spänning som pulserat genom arenans väggar, och allt detta har varit möjligt tack vare er, våra fantastiska supportrar, och alla de som arbetar i kulisserna för att få allt att fungera. I dagens inlägg har vi några upphetsande nyheter att dela med oss av, något som markerar början på en ny era och ytterligare förstärker vår passion för sporten vi alla älskar.

Vi är otroligt stolta och glada över att meddela att vi inlett ett samarbete med en ny sponsor, och det är ingen mindre än det framstående företaget XAB. Kända för sitt yrkeskunnande inom en rad olika tjänster och särskilt för deras expertis när det gäller hantverk, har XAB visat sig vara mästare på sitt område. Ni som följer oss nära kanske undrar var kopplingen mellan en basketklubb och en snickare strängnäs finns? Låt oss förklara!

I Djurgården Basket tror vi på samarbeten som bygger på gemensamma värderingar och en strävan efter excellens. Precis som vi strävar efter att prestera vårt yttersta på planen och skapa magiska ögonblick för er supportrar, strävar XAB efter att leverera enastående resultat inom sina projekt, oavsett om det gäller snickeri, byggnation eller renovering. Deras dedikation till hantverket och sitt uppdrag reflekterar vår egen passion för basketbollen, och det är denna gemensamma drivkraft och målmedvetenhet som utgör kärnan i vårt samarbete.

Att ha XAB med oss som en sponsor stärker inte bara klubben ekonomiskt, utan ger oss också en partner med en gedigen erfarenhet och en osviklig etik när det gäller att skapa och bygga. Vi ser fram emot de möjligheter och äventyr detta samarbete kommer att föra med sig, och vi är säkra på att det kommer att bidra till många fler framgångsrika och glädjefyllda stunder här i Djurgården Basket.

Vi hoppas att ni, vår älskade Djurgården-familj, hälsar XAB välkomna med öppna armar och att ni delar vår entusiasm över detta spännande kapitel som vi nu stiger in i tillsammans. Här är till många fler segrar, på och utanför planen!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *