Hem » Uncategorized » Vi välkomnar ny sponsor till Djurgårdsfamiljen!

Vi välkomnar ny sponsor till Djurgårdsfamiljen!

Ny vecka, nya möjligheter och en ny sponsor som vi hälsar varmt välkomna till DIF-familjen. Vi är mycket glada över att välkomna Truckproffs.se ombord på vår resa mot basketens finrum. Det är ett samarbete som vi är mycket nöjda över och vi hoppas att det kommer att gynna båda parter.

Detta samarbete kommer att visa sig tydligt under säsongen då vi kommer att ha deras logga stort på våra uppvärmningströjor samt på våra overaller som alla spelare har på sig när de gör entré i hallen inför match.

Vår nya sponsor kommer dessutom att vara matchvärd för en match under säsongen. Vilken match det blir återkommer vi med senare under hösten för att presentera närmare. Vi kommer också att bjuda på en truckuppvisning i halvtid under den matchen som de är matchvärd och detta kommer att bli väldigt roligt.

Vi jobbar hela tiden på att bjuda vår publik på mervärde och detta är något som verkligen höjer matchupplevelsen hoppas vi, så vi är glada över att kunna presentera kommande pausunderhållning.

Lite kort om vår nya sponsor då. Att skaffa sig kompetens för att kunna köra truck är något som blir allt viktigare på många arbetsplatser och fabriker, främst inom industrin. Truckproffs hjälper företag att utbilda sina anställda truckförare samt erbjuder kurser för alla som vill ta körkort för just truck.

Att de har proffs i namnet är något som vi i Djurgården Basket känner passar ihop med vår profil. Vi strävar ju som sagt efter att vara proffsiga i allt vi gör både på och utanför planen och detta gör även vår sponsor.

I och med att sponsorarbetet går framåt så törs vi utlova att det kommer att ske ytterligare investeringar i vår spelartrupp framöver. Detta kommer förhoppningsvis att ge resultat också då vår målsättning och ambition är att snabbt klättra i seriesystemet och ta oss tillbaka till den nivå där Djurgården Basket enligt oss ska vara på. Det vill säga den högsta möjliga nivån i Sverige.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *